Copyright 2019 - Custom text here

 

Waalwijk, 24 januari 2019.

Onlangs is Josien Paulides benoemd tot Zakelijk Directeur van Het Nieuwe Instituut Rotterdam.

Deze benoeming gaat in per half maart 2019. CDA Waalwijk heeft Josien van harte geluksgewenst met deze eervolle benoeming. De benoeming past immers in de ambities van Josien. Gelet op de zwaarte van de functie en de balans werk-privé heeft Josien in beraad genomen of deze functie kan worden gecombineerd met het raadslidmaatschap.

Uiteindelijk heeft zij moeten besluiten dat de combinatie van het raadslidmaatschap, haar gezin en haar nieuwe functie qua tijd en inspanning niet verenigbaar zijn en heeft zij besloten om haar raadslidmaatschap te beëindigen. Dat zal plaatsvinden medio april. CDA-fractie en CDA-bestuur begrijpen en respecteren het besluit van Josien, maar betreuren haar vertrek uit de actieve politiek in Waalwijk.

CDA Waalwijk heeft zich daarna gebogen over de opvolging van Josien. Op basis van de op hem uitgebrachte voorkeurstemmen komt als eerstvolgende kandidaat voor opvolging van Josien Nol Hooijmaijers uit Waspik in aanmerking. Na overleg met het CDA-bestuur en na rijp beraad heeft Nol Hooijmaijers besloten om om hem moverende redenen niet op het verzoek in te gaan.

Op grond van de kieslijst is de eerstvolgende kandidaat Dick Klapwijk. Het verzoek van het CDA-bestuur dat met instemming van de CDA Waalwijk-fractie aan Dick Klapwijk is uitgebracht, is door Dick aanvaard. Dick zal Josien Paulides na haar vertrek uit de raad in april opvolgen. CDA-bestuur en CDA-fractie zijn blij met de toetreding van Dick tot de CDA Waalwijk-fractie in de gemeenteraad van Waalwijk. Dick is werkzaam als communicatiemedewerker van de gemeente Altena en heeft in de Waalwijkse politiek ervaring als commissielid en als fractievolger. Dick is zeer gemotiveerd om aan deze nieuwe klus te beginnen. CDA Waalwijk wenst hem daarbij veel succes. 

Fractie en Bestuur 

CDA Waalwijk

Heeft u nog vragen dan kunt u deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of via het contactformulier op deze site (www.cdawaalwijk.nl)

f t g